Cum funcționează scanarea ZYTO. Biocomunicare

 

Tehnologia de biocomunicare ZYTO este un sistem revoluționar care îți oferă o imagine de ansamblu a dezechilibrelor fizice, energetice și emoționale  (organe, dantură, coloană, meridiane, emoții). Un rezultat spectaculos care te poate ajuta să afli mult mai mult decât te aștepți.

# lider mondial
ZYTO este o companie de tehnologie globală. Dezvoltă și produce produse integrate software și hardware, concepute special pentru a ajuta sănătatea personală

# lider mondial

# tehnologie inovatoare
Dispozitivul hardware pentru mână facilitează interfața dintre corpul uman și sistemul IT (calculator, software, baza de date digitală). Procesul este simplu și durează câteva minute

# tehnologie inovatoare

# răspunsul galvanic al pielii
Impulsurile energetice sunt transmise prin răspunsul galvanic al pielii, fără durere și radiații. Corpul ”biocomunică” și emite toate detaliile (starea, dezechilibrele, emoțiile etc)

# răspunsul galvanic al pielii

# semnături digitale
Peste 40.000 de semnături digitale încadrează proiecția fizică și emoțională a corpului într-un raport personalizat. O librărie digitalizată după ani de studii, complexă și exactă

# semnături digitale

# software ZYTO
Aplicația procesează rezultatele primite prin intermediul dispozitivului hardware și generează raportul. Softul este licențiat și folosește librăria digitală

# software ZYTO

# interpretare și raport
O sinteză personalizată de peste 20 de pagini (organe, sistem cadiovascular, gastrointestinal, imunitar, emoțional și multe alte detalii). Oglinda fizică și emoțională a corpului

# interpretare și raport

De ce acest tip de scanare este special?

 

Pentru că nu se focalizează doar pe un anumit organ - oferă o imagine complexă de unde se deduce interdependența dintre organe, sisteme și factorii care dezechilibrează. În plus, rezultatul arată și influența factorilor emoționali, de stres.  Este foarte importantă și interpretarea, adică persoana care face legăturile și recomandările

Cum funcționează?

Tehnologia funcționează folosind numeroase principii ale biocomunicațiilor.

Organismul uman reacționeaza prin răspunsul galvanic al pielii, iar prin biocomunicare se transmit pachete de date informaționale care generează raportul.

În filmulețul alăturat, se explică (deocamdată doar în engleză) cum funcționează tehnologia ZYTO și cum e posibilă scanarea fizică și emoțională a corpului.

Tehnologia ZYTO Hand Cradle se bazează pe principii științifice consacrate care datează încă din 1849 (când medicul și fiziologul Emil Heinrich du Bois-Reymond a descoperit că pielea este activă electric).

Ce reprezintă tehnologia ZYTO?

Ne ajută să descoperim preferințele și particularitățile unice ale organismului.

Tehnologia ZYTO măsoară răspunsurile energetice ale organismului pentru a ajuta la determinarea celor mai bune opțiuni pentru fiecare persoană.

Procedeul stabilește valoarea de referință a organismului și este similar cu cel folosit pentru detectorul de minciuni.

Dispozitivul pentru mână are 6 puncte de contact pentru a maximiza precizia și acurateția rezultatelor.

Software-ul procesează rezultatele și generează raportul care ne ajută să personalizăm cele mai potrivite combinații de uleiuri esențiale.

Raportul și interpretarea. Un rezultat spectaculos

 

Aplicația a generat rezultatul. Ce facem mai departe? Îl analizăm și interpretăm 🙂 Foarte important - persoana care se ocupă de scanare și interpretare. Acționăm și punem în practică, iar optimismul și gândurile bune ne oferă confortul emoțional.

Image

După o scanare de câteva minute avem și rezultatul de aproximativ 20 de pagini. Pe lângă intuiție și eventual experiență, sunt importante și cunoștințele din diferite domenii, cum ar fi cunoștințele de metafizică și medicină chineză.

Da, ne raportăm nu doar la problemele unui anumit organ, ci la dezechilibrele care apar în urma disfuncționalității altor organe sau sisteme. Aceste neregularități pot fi determinate de un cumul de factori fizici și emoționali.

Spre exemplu, intestinul gros este organ pereche cu plamânul, iar inima cu intestinul subțire. Și nu subestima emoțiile și magia gândurilor! Bine ai venit!