Cine suntem noi și cum adică totul este magic?

 

Fiecare cuvânt și gând poate genera asocieri în funcție de percepțiile fiecărei persoane și sistemului de valori (le putem defini repere sau un fel de matrix).

Oare faci ceea ce este bine pentru tine și îți urmezi misiunea? Oare gândurile tale au și câte o sclipire magică sau te plafonezi în peisaje sumbre și refuzuri care te împiedică să îți depășești limitele și algoritmii?

Dacă accepți ideea că întotdeauna este loc de mai bine și ești în căutări (mai sănătos, mai liniștit, mai entuziast, mai fericit, mai prosper, LIBER etc) - Bine ai venit!

Echipa magică este un grup entuziast de persoane, în plină ascensiune, majoritatea dintre noi rezonăm cu puterea magică a gândului și ne umplem de bucurie când cineva este pe aceeași frecvență cu noi și ne împărtășește conceptul 🙂

Îndrăznește să visezi! --> Gândul tău magic --> Citește / Studiază / Filtrează / Pune în practică --> Plan / acțiune --> Instrumente necesare --> Cauză / Efect -->  Misiune îndeplinită (sau punct ochit punct lovit, eventual gol marcat 🙂 )

Conceptul magic se bazează pe punerea în practică (cu scopul de a atrage tot ce este mai bun) a descoperirilor științifice demonstrate de fizica cuantică și completate de cunoștințe de chimie, anatomie, tehnologia biocomunicațiilor, medicină, tehnologii informaționale etc.

Pentru cei care vor să aprofundeze partea științifică a legăturii dintre gânduri, energie și fizică cuantică - click aici pentru repere și mai multe detalii.

Fiind vorba de o formă de energie subtilă - gândul este o forță invizibilă care stă în spatele acțiunilor noastre. Magia gândurilor noastre poate fi generată atât din energie negativă cât și din energie pozitivă. Ne focalizăm pe cea pozitivă și partajăm conceptul mai departe.

Fără a pune în practică acest concept rămânem la stadiul de filozofi și teoreticieni - astfel încât am reușit să materializăm folosind ca instrument sistemul și produsele oferite de compania dōTERRA.

 

De ce dōTERRA? 🙂 Pentru că este palpabilă (se poate testa, compara și vedea efectele spectaculoase). Pentru că este într-o continuă creștere explozivă și încă subestimată și relativ necunoscută

 
01
corpul tău e susținut și ajutat în rezolvarea diverselor probleme folosind un blend (amestec) de uleiuri esențiale - natural, practic și spectaculos; uleiurile esențiale pure dōTERRA revoluționează modul în care familiile își gestionează sănătatea; prin sistemul de obținere uleiurilor CO-IMPACT SOURSING și cel de certificare proprie CPGT – se asigură calitatea excepțională a uleiurilor și produselor dōTERRA
 
02
majoritatea dintre noi am colaborat sau am avut cunoștințe, prieteni care au avut tangențe cu una sau mai multe companii MLM; oamenii asociază deseori MLM-ul cu "vânzările din ușă în ușă", experiențe neplăcute, marketing agresiv și independența financiară deloc accesibilă; dōTERRA a pornit din start cu un concept total diferit; sistemul este accesibil, avantajos și are o dinamică naturală, bazată pe un consum real și avantajos
 
03
compania este creată 100 % cu fonduri proprii (fără credite sau datorii, câștigurile fiind împărțite generos între toți afiliații dōTERRA); fondatorii sunt o echipa de profesioniști și calificați pe diverse domenii (sănătate, finanțe, business, marketing etc); compania își asumă misiuni sociale prin care sa impacteze întregi comunități prin proiecte inclusiv caritabile – Co-Impact Sourcing si Healing Hands Foundation sunt doar cateva dintre ele
 
04
probabil cel mai generos sistem de plăți (dintre toate companiile MLM / network marketing existente); în câteva luni se poate ajunge progresiv la câteva mii de euro (pentru un efort similar în cadrul unei alte companii se ajunge la o sumă mult mai mică); cu toate acestea, oamenii se afiliază cu dōTERRA datorită produsului și efectelor spectaculoase - câștigurile devin o consecință a programului LRP și o motivare în plus pentru a recomanda și a-i ajuta și pe alții
 
05
enumerările ar putea continua dar ne limităm la zecile de mii de exemple practice (probleme rezolvate) în decursul a 2 ani numai în România plus boom-ul exploziv de recomandări și persoane care s-au regăsit într-o echipă dinamică și plină de entuziasm
06
echipa Totul este Magic este într-o continuă ascensiune (grup dinamic bazat pe ajutor reciproc și comunicare); dacă gândul tău magic se îndreaptă spre mai bine - te ajutăm și te susținem!
 

Te poți alătura echipei ”Totul este Magic” accesând pagina AICI sau ne poți urmări pagina de Facebook AICI. Pentru urgențe sau alte nelămuriri ne puteți contacta și telefonic (numărul afișat în colțul dreapta - sus al paginii).

Site-ul este în continuă dezvoltare și actualizare - vă sfătuim pentru mai multe repere, detalii, informații - să ne contactați (Facebook, telefon, formular de contact). Nu ezitați să veniți și cu sugestii 🙂 Orice părere e binevenită! Mulțumim!