Deep Blue (despre cremă) - și experiența prin care am trecut

#mobilitate  #sprinten  #ajutăcorpul #totulestemagic

1. ce s-a întamplat și cum a început povestea

Aterizând incomod si călcând strâmb în urma coborârii unor trepte. Glezna piciorului stâng. Umflătură, instant. Deplasare greoaie, schiopătând și bineînțeles "binecuvântând" acea dimineață însorită.

Prima interacțiune cu Deep Blue. Răcoroasă. În pofida stării mele de suspiciune am acceptat, în special datorită motto-urilor "natural, fără cortizon" și "nu am ce pierde".  Ameliorare vizibilă și palpabilă. A urmat o perioadă de comoditate în care am renunțat să o mai folosesc.

2. ce am făcut mai departe când am văzut că nu mai trece

Peste câteva săptămâni am avut impresia că mi-a trecut de la sine (nemaifolosind crema). Dacă forțam (alergat, sărit, mers rapid) - senzație de disconfort și umflătură. Mersul la medic. Ligamente rupte și nerecuperate. Am revent la Deep Blue (motivat și de recomandările deloc naturale și cortizonale ale dl. doctor). Îmbunătățire și revenire de peste 90% (au fost și câteva exerciții pentru recuperare pe care le-am făcut de două ori).

Nu sunt un bun exemplu. Dar am fost un bun cobai - mai ales pentru mine și subconștientul meu. Așa am început studiatul pe alocuri (uleiuri, ingrediente etc). Așa am bifat prima experiență și am intrat timid, la propriu, în lumea uleiurilor esențiale, de calitate 🙂

Image
© Totul este Magic . ro

3. concluzii ...

Bună, chiar excelentă. Dacă tot am practicat, am trecut și prin teorie.  Ingrediente naturale și de calitate. La mine a funcționat spectaculos și în cazul unei iritații, deși a fost concepută pentru a susține coloana, mușchii, articulațiile și multe altele (mai multe detalii despre ingrediente, aplicabilitate și partea magică, emoțional-spirituală sunt înșiruite mai jos).

Partea magică, emoțional-spirituală ... sau cât de importantă poate fi starea noastră interioară
Ingrediente, compoziție ... sau ce o face deosebită
Aplicabilitate. Unde ne ajută (coloană, articulații, tendoane, fitness etc) și ce efecte are
Precauții, sau unde să avem grijă chiar dacă este vorba de un produs bazat pe ingrediente naturale

Pentru cei care doresc să intre în posesia cremei Deep Blue, recomandăm insistent crearea unui cont și achiziționarea acesteia cu reducere direct de la DōTERRA. Altfel, intermediarii beneficiază de diferența de adaos comercial, discount-uri, puncte bonus (contrar politicii companiei, sunt atât persoane fizice cât și magazine care vă ”ajută” achiziționând în locul Dvs. produse și beneficiind de toate avantajele unui cont dōTERRA).

Click aici pentru un rezumat al avantajelor și pentru crearea unui cont.